martes, 16 de diciembre de 2008

You got me begging you for Messi

Em trobava patint el partit de dissabte, i desitjant que el Barça fiqués un golet ja d'una vegada quan em va venir al cap el dubte de perquè preferia que guanyés el Barça i no el Madrid... buf! Perquè, eh, perquè?

No sóc culer de mena... de fet, sóc de la Penya i no del Barça, en bàsquet (però del Ron Negrita Joventut, que consti, no pas del DKV... algú s'ha molestat mai en esbrinar el que volen dir aquestes sigles, ein?)... Així idò, perquè el Barça?

No en vaig treure gaire cosa en clar, si de cas que ens deixam emportar sempre per un cert maniqueisme: blanc o negre? Obama o McCain? els indis o els vaquers? Mac o PC? El bé i el mal enfrontats per tota l'eternitat, i nosaltres enmig, havent de decidir de part de qui ens posarem, i ho feim amb tota naturalitat, perdent de vista que no tot és dual (a excepció del meu micro, per favor), que entre el blanc i el negre hi ha tota una escala de grisos, o que potser no hi hagi bons ni dolents (potser tots siguin dolents!) Tanmateix, i quasi per una certa higiene ideológic-esportiva... Visca el Barça!

Ah! El futbol...




No hay comentarios:

Publicar un comentario

apreciadozzzz viperinozzzz!
Tenemozzz lazzz lenguazzz muy afiladazzz pero más los correctorezzz educativozzzz... Esto es, al primer insulto te borramos y nos quedamos tan panchos!!